Accessoires Fashion winnen

Afgelopen: Win prijzen van Djeenie

In de webshop van Djeenie vind je de allerleukste, bijzonderste en handigste hebbedingetjes. En het leuke is: wij mogen van Djeenie deze week 3 bezoekers blij maken met een product uit hun assortiment!

De eerste producten die we weggeven zijn een tweetal Oysters van Tru Virtu, een gepatenteerd merk dat wallets maakt die je creditcards en bankpasjes bescherming bieden tegen demagnetiseren en illegaal scannen. Hartstikke veilig dus… maar ook handig! De compacte wallet biedt namelijk plaats voor al je pasjes, maar ook voor geld (muntjes en briefjes), en is daarmee perfect om mee te nemen tijdens een avondje uit of op vakantie (spatwater en zand proof!). Deze Tru Virtu Oysters geven wij weg in 2 kleuren, Silver Arrow en Coffee to go. Leuk en handig voor jezelf, maar door het stoere design ook prima geschikt om cadeau te doen aan je man of vriend. Bij Djeenie vind je trouwens ook het model Razor, dat net als de Oyster in 9 kleuren beschikbaar en op voorraad is!

Het andere product is er eentje in de categorie ‘mooi met een verhaal’. De prachtige Ufo Honeyblush dubbele hanger van Kazuri hangt aan een zijdelint, en vormt daarmee een tijdloos sieraad. De hanger is handgemaakt door alleenstaande vrouwen in Kenia, die in een werkplaats kralen maken uit de kleigrond aan de voet van de Mount Kenia en deze beschilderen om er prachtige sieraden van te maken. De nieuwe najaar/winter collectie is binnenkort te koop bij Djeenie, en bevat nog veel meer van dit soort juweeltjes.

Wij mogen deze week twee keer de Tru Virtu Oyster weggeven (in Silver Arrow en Coffee to go) en één keer de Kazuri Ufo Honeyblush hanger. Winnen? Vul dan snel het onderstaande formulier in, en geef aan naar welke prijs je voorkeur uit gaat. Kun je niet kiezen? Dan vul je gewoon twee keer het formulier in!

Deze actie is afgelopen.