Accessoires Fashion winnen

Afgelopen: Win een waardebon van Fashion by Fleur

Last van een herfstdip, geen zin in de grauwe winter? Nergens voor nodig! Met de accessoires van Fashion by Fleur loop je er trendy bij!

Fashion by Fleur verkoopt diverse bekende merken. Zo zijn de collecties van onder andere A-zone, Biba en Blinckstar en nog vele andere merken snel en gemakkelijk online te bestellen. Of je nu op zoek bent naar een ketting of trendy sjaal, voor iedere unieke stijl is de perfecte aanvulling te vinden.

De shop wordt regelmatig aangevuld, en past daardoor altijd bij de trends van dat moment. Met de juiste accessoires fleur je ook basic outfits weer helemaal op, en volg je de trends zonder heel veel nieuwe kleding te hoeven kopen!

Wij mogen deze week al onze bezoekers een korting van 15% aanbieden op het gehele assortiment van Fashion by Fleur. Gebruik daarvoor bij het afrekenen de code LsL10. Deze korting is geldig t/m 12 november 2012.

Daarnaast mogen we 3 waardebonnen ter waarde van 35 euro weggeven. Daar kun je heel wat leuks voor uitzoeken bij Fashion by Fleur! Kans maken? Vul dan snel het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.