Accessoires Beauty Fashion Travel winnen

Afgelopen: Win Samsonite en Rituals prijzen

Online shoppen is leuk, maar wordt nog leuker als je na je aankoop een percentage van het aankoopbedrag terug op je creditcardrekening gestort krijgt. En dat is precies wat Haalmeeruitjecard.nl doet.

Haalmeeruitjecard.nl is de eerste grote Nederlandse webwinkel waar consumenten kunnen profiteren van het cash back principe. MasterCard kaarthouders ontvangen voor alle artikelen die ze via haalmeeruitjecard.nl kopen en betalen met hun creditcard een percentage van het aankoopbedrag terug op hun creditcardrekening. Het terug te ontvangen percentage varieert van enkele procenten tot soms wel tien procent.

Da’s lekker verdienen! Hoe meer je uitgeeft, hoe meer je ook terugkrijgt, ha, daar weten we wel raad mee! Het werkt heel eenvoudig: als MasterCard houder ga je naar haalmeeruitjecard.nl, waar je de webwinkel waar je wat wilt kopen opzoekt. Er zijn meer dan 230 webwinkels aan de site verbonden. Je wordt automatisch naar deze webwinkel geleid, waar je je aankoop doet. Op haalmeeruitjecard.nl wordt vervolgens binnen 48 uur zichtbaar hoeveel je terug ontvangt, en dat bedrag wordt vervolgens (zodra je de grens van 5 euro bent gepasseerd) overgemaakt op je creditcardrekening.

Onder de webwinkels die met haalmeeruitjecard.nl samenwerken zijn o.a. bol.com, Applestore, Dell, Eliza was here, NH Hotels, Crowneplaza, Cheaptickets.nl, Drogisterij.net, Lingeriewinkel.com, Esprit, Tommy Hilfiger, Dress for less, Otto, Free Record Shop, Perry Sport en Online ticket shop. En ook V&D is bij de site aangesloten, en daar hebben wij onlangs lekker mogen shoppen.

Wat vind je van deze geweldige Samsonite beautycase? Wij vullen hem voor je met dit leuke reissetje van Rituals, zodat je helemaal klaar bent om te vertrekken. Het totale pakket heeft een waarde van 100 euro, en jij kunt het deze week winnen. Hoe? Door simpelweg het onderstaande formulier in te vullen!

Deze actie is afgelopen.