Accessoires Fashion Jubileum

Win een Freitag Miami Vice tas

Het Zwitserse bedrijf FREITAG staat bekend om de tassen en accessoires, gemaakt van dekzeilen van vrachtwagens, veiligheidsgordels, fietsbanden en airbags. Deze materialen worden tot nieuwe, functionele tassen verwerkt, ofwel ‘recontekstualiseerd’, zoals de oprichters Markus en Daniel FREITAG het noemen. Elk product is uniek, omdat de uitgesneden stukken steeds voor nieuwe kleurpatronen en kleurcombinaties zorgen. De producten van de Zwitserse broers worden als kunst gezien. Een van de eerste tassen staat zelfs tentoongesteld in het Museum of Modern Art in New York. Meer info op www.freitag.ch 
 
Iedere Freitag tas is uniek, en dus is het nog een verrassing hoe de tas, van het model Miami Vice (twv 50 euro) die wij vandaag mogen weggeven er precies uit ziet. Nieuwsgierig, en kans maken op deze prijs? Vul dan onderstaand formulier volledig in, en vermeld bij ‘Antwoord’ je leeftijd.
 
Deze actie is afgelopen. Alle prijzen uit de jubileummaand worden in de maand oktober naar de winnaars verstuurd. Hou de post in de gaten!