Accessoires Fashion winnen

Afgelopen: Win een bedelarmband van Bella Luca Sieraden

Bij Bella Luca Sieraden vind je heel veel leuke handgemaakte, maar zeker ook betaalbare sieraden. Vaak uniek in hun soort!

Naast armbanden, oorbellen, kettingen, moeder sieraden en naambedels kun je bij Bella Luca (www.bellalucasieraden.nl) ook terecht voor paardenhaar sieraden, bijzonder en uniek voor iedere paardenliefhebber: ze worden gemaakt met haar van jouw eigen paard.

Altijd populair zijn bedelarmbanden. Deze kun je helemaal naar je eigen smaak samenstellen met behulp van diverse zilverkleurige bedels. Daarnaast zijn er ook moederbedels, in de kleuren blauw en roze, maar ook in birthstone kleuren. Een bedelarmband kun je steeds verder uitbreiden, leuk om jezelf zo nu en dan een nieuwe bedel cadeau te doen of natuurlijk om cadeau te krijgen!

Wij mogen deze week een bedelarmband met 4 bedels naar keuze weggeven. Daarnaast profiteert iedere Lifestylelog bezoeker van 10% korting op www.bellalucasieraden.nl, door bij het afrekenen de kortingscode lifestylelog in te vullen (geldig t/m 31 juli 2012). Wil jij de bedelarmband winnen? Vul dan het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.