Accessoires Fashion winnen

Afgelopen: Win de Bijenkorf prijzenpakket twv 250 euro

Shoppen en er iets voor terugkrijgen, dat is het principe van haalmeeruitjecard.nl. MasterCard kaarthouders die via deze site shoppen en betalen met hun creditcard, krijgen op deze manier een percentage (tot soms wel 10%!) van hun aankoopbedrag terug op hun creditcardrekening.

Meer dan 350 webwinkels zijn inmiddels aangesloten bij haalmeeruitjecard.nl, verdeeld over 14 categorieën: computers, elektronica, niet-Nederlandstalige boeken/Dvd’s/muziek, entertainment, fashion & lifestyle, eten & drinken, reizen & toerisme, cadeaus & gadgets, gezondheid & verzorging, huis & tuin, kids, office, sport & recreatie, telecom & internet en reizen & toerisme. O.a. bol.com, Applestore, Dell, KLM, Drogisterij.net, Esprit en Free Record Shop werken al samen met haalmeeruitjecard.nl.

Sinds kort heeft ook ons favoriete warenhuis, de Bijenkorf, een winkel geopend op haalmeeruitjecard.nl, shop je op deze manier dan krijg je 3 tot 8 procent cashback korting op je aankopen. Maar wat wij onlangs mochten doen was nog veel leuker: we mochten om de opening van de winkel te vieren voor 250 euro aan musthaves uitzoeken bij de Bijenkorf, en onze aankopen verloten onder onze bezoekers!

Vielen je kerstcadeautjes een beetje tegen dit jaar? Wij geven je de kans om een zeer stylish cadeaupakket te winnen! Wat zochten we voor je uit? We beginnen met wat licht in deze donkere dagen, met deze coole Sticky Lamp van Droog: blijft overal aan plakken dmv een superstevige plakker! Voor de nodige bling zorgt de ring van Bijenkorf Exclusive, zilver met een opvallende zirkonia. Je kunt de ring eenvoudig verstellen, hij past dus altijd! Lekker warm krijg je het door de gebreide, wollen poncho van de Bijenkorf, geen overbodige luxe!

De echte klapper is deze prachtige leren schoudertas van Fred de la Bretonière (twv 159,95 euro!), een tas voor alle gelegenheden in een klassiek design. Om jaren plezier van te hebben!

Wil jij dit pakket winnen? Dat kunnen we ons best voorstellen! Vul in het onderstaande formulier voor 10 januari je gegevens in, en je maakt automatisch kans.

Deze actie is afgelopen.