Accessoires Fashion Travel Wat een vrouw wil

Wat een vrouw wil: Samsonite Cosmolite Spinner

Een tikkie onbetaalbaar, maar oh zo mooi. Producten om bij weg te dromen, om voor te sparen, of gewoon alleen maar naar te kijken. Dat is onze categorie ‘Wat een vrouw wil’. Wij zoeken de mooiste producten uit, kijk je met ons mee?

Reizen, dat doen wij graag in stijl. Dus dat betekent dat we ons maar wat graag willen laten vergezellen door een mooie koffer. Neem deze beauty van Samsonite. De Cosmolite Spinner is er in verschillende formaten (beginnend bij 55 cm, precies geschikt als handbagage!) en vooral ook, verschillende, prachtige kleuren.

Stylish, en tijdloos zilver blijft altijd goed, maar speciale aandacht vragen we voor de nieuwe oranje tint. Wow! Daar wil je als Nederlands meisje maar wat graag mee op reis, toch? De Cosmolite koffers (prijzen beginnen bij 319 euro) is gemaakt van het Curv® materiaal, dat schokbestendig, extreem licht, maar tegelijkertijd super sterk is.

Net als wij helemaal weg van de Cosmolite? Goed nieuws. Via de Around the World in 80 Clicks game op www.aroundtheworldin80clicks.com of de speciale Facebook app kun je met behulp van je vrienden, zeker als ze niet naast de deur wonen, zo’n prachtige koffer (en ook een trip around the world t.w.v. € 5000,-!) winnen. Stuur hen een virtuele koffer, en zorg dat zij hem ook weer doorsturen en zo verder, zodat de keten zoveel mogelijk kilometers beslaat.

Een suggestie voor de rubriek ‘Wat een vrouw wil’? Laat het ons weten in een reactie, of mail naar redactie@lifestylelog.nl.