Accessoires Fashion

Trendy met een initiaal ketting

initiaal ketting

Net als kleding, zijn ook sieraden aan trends onderworpen. De klassiekers, vaak de sieraden met een bijzondere emotionele waarde, zullen altijd blijven. Daarnaast zijn er de sieraden die op dat moment populair zijn en waar je trendy mee voor de dag kunt komen. De trend op dit moment? Initaal kettingen!

Laat zien wie je bent

We durven meer een meer trots te zijn op onszelf. Op wie we zijn, op hoe we eruit zien. Dat zorgt er ook voor dat we dat steeds meer durven uit te dragen, en onze look graag een persoonlijke touch geven. Afwijken van de massa, iets doen of dragen dat helemaal bij jou past.

Een initiaal ketting past perfect bij deze trend. Het laat je extra krachtig uitstralen trots te zijn op jezelf. Laat maar zien wie je bent, je mag er zijn en je bent bijzonder!

Een letter ketting heb je in alle soorten en maten, zodat je er eentje kunt kiezen die precies bij jouw persoonlijke smaak past. Je kunt kiezen voor een ingetogen, chique hangertje van je voorletter in een sierlijk lettertype van een niet al te groot formaat. Mooi om dit aan een redelijk korte ketting te dragen, zodat de hanger dicht tegen je hals aan zit.

Ben je een wat stoerder type? Dan kies je voor een groter, opvallender lettertype dat best aan een wat steviger en langer kettinkje om je hals mag hangen. Ook in materialen en kleuren kun je variƫren: kies je voor een goudkleurig of juist een zilverkleurig geheel? Of ga je voor een variant met steentjes, transparant of gekleurd? Juist door precies de hanger en de ketting te passen die jij mooi vindt, krijgt je letter ketting extra waarde.

Mag ook van iemand anders

Naast de letterkettingen zijn ook de naamkettingen nog steeds erg populair. Niet iedereen is daar een even grote fan van: het kan een beetje voelen alsof je de hele dag met een naamplaatje rondloopt. Met een letter heb je dit gevoel waarschijnlijk al een stuk minder, maar dan nog kan het zo zijn dat je er niets voor voelt om met je eigen voorletter rond te lopen. De oplossing: dan draag je de letter van iemand anders!

Zoals al heel lang de traditie is, kun je bij een initiaal ketting natuurlijk ook voor de voorletter van je partner kiezen, of van een andere dierbare. Je vader of moeder, je kind, je beste vriendin: door hun letter om je hals te dragen, zijn ze altijd een beetje bij je. Dat je er daarnaast super trendy bij loopt, dat is mooi meegenomen!