Accessoires Travel

Lifestylelog probeert de Cellularline Voyager

De zomer komt eraan! Lekker naar het strand! Maar waar laat je je telefoon als je de zee in gaat?

Wij krijgen het benauwd bij het idee dat we ons kostbaarste bezit (letterlijk en figuurlijk) verscholen onder een handdoek op het strand achter moeten laten, terwijl we zelf in de zee dobberen. Net als onze portemonnee trouwens. Dan maar om en om zwemmen, zodat er altijd iemand op de kostbaarheden kan letten?

Niet nodig! Onlangs plofte er een geinig, knalroze hoesje op ons bureau. En dat was er niet zomaar eentje: deze kan tot 20 meter onder water, en beschermt je telefoon dan nog steeds uitstekend. Dat betekent dat je hem gewoon mee kunt nemen (er zit een koordje bij voor om je hals) als je gaat zwemmen… en zelfs snorkelen of duiken tot 20 meter behoort tot de mogelijkheden. Kijk, dat is handig!

voyager2

Ook aan het ‘waar laat ik mijn geld?’ probleem is gedacht: in het roze, deels transparante hoesje, vind je een klein etuitje waar je makkelijk wat pasjes en geld in kunt stoppen. Neem je ook gewoon mee het water in! De telefoonhoes is groot genoeg om de grootste modellen smartphones, zelfs als daar al een hoesje omheen zit, op te bergen, en is er naast roze ook nog in wit, limoen, zwart en blauw.

Leuke extra: de makers van het hoesje hebben ook een app ontwikkeld, de Voyager Fotofun App. Deze app zorgt ervoor dat je gemakkelijk onder water foto’s kunt maken, door de grote icoontjes (het is niet handig om diep onder water een heel klein knopje in te moeten drukken) en verhoogde gevoeligheid van het touchscreen werkt je camera prima door het hoesje heen. Wij zien een nieuwe trend aankomen: de onderwater selfie! Nu alleen nog even zien hoe we onder water haar en make-up onder controle houden, want we willen er natuurlijk wel een beetje goed op staan…