Accessoires Beauty

Lifestylelog goes Red!

Februari is de maand van de liefde, en dus hebben wij voor onze allereerste themamaand gekozen voor rood, de kleur van de liefde. De hele maand zie je op Lifestylelog de leukste cosmetica, kleding, schoenen, accessoires en allemaal andere leuke dingen voorbij komen die 1 ding gemeen hebben: ze zijn ofwel rood, of ze hebben te maken met Valentijnsdag.

Vandaag trappen we af met onze selectie Valentijnsproducten die je absoluut niet mag missen. Kijk, geniet, doe inspiratie op en kom de komende weken regelmatig terug voor nog veel meer roods!

Op onderstaande afbeelding (klik erop voor een groter formaat) zie je bovenin allereerst 2 mooie tinten rode nagellak (13,95 euro per stuk) uit de nieuwe South Beach Collection van OPI. Ze luisteren naar de, zoals altijd, originele namen OPI on Collins Ave. en Paint My Moji-toes Red en zorgen ervoor dat je onweerstaanbaar voor de dag komt bij je geliefde.

Iets meer naar beneden trappen we af met de Atomic Red Mat Lipstick (8,95 euro) van Deborah Milano, die (in tegenstelling tot de vele glossy lipsticks op dit moment) zorgt voor een mooie matte rode tint en goede verzorging. Hiernaast zie je Liquid Lustre (tint: Smooch) van Ariane Inden (32,00 euro), die niet alleen zorgt voor glanzend rode lippen, maar ook voor meer volume. Volle lippen zijn tenslotte erg verleidelijk!

De afgebeelde Pronails nagellak (10,75 euro) is tint 197 uit hun zeer uitgebreide collectie. Een intens rode kleur, die je nog eens kunt pimpen met de speciale nagelstickertjes in de vorm van hartjes die je ook in deze collectie aantreft.

LOOkX zorgt ervoor dat je je lippen ook onderweg makkelijk bij kunt werken. De rode Mini Gloss kost slechts 5,95 euro en neem je gemakkelijk mee. De Mineral Matte Blush Flirt (25,00 euro) van Ariane Inden is stiekem niet rood maar roze, maar zorgt wel voor gezellige rode blosjes op je wangen. Fijn: door de hypoallergene samenstelling geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid.

We sluiten onze selectie met de Babyliss Pro 230 Steam stijltang (99,99 euro). Als je hiermee je Valentijnskapsel verzorgt kom je alleen al door de rode kleur van het apparaat helemaal in de stemming! De afgebeelde oorbellen, naar keuze in de vorm van rode hartjes (22,50 euro) of voorzien van rode bloemetjes (24,95 euro) komen uit de collectie van Soho Hearts.


(klik voor een grotere afbeelding)