Accessoires Fashion

Houten horloges van Greenwatch

Bijzondere accessoires van opvallende materialen: wij zijn er dol op. Met veel plezier bekeken we de houten horloges van Greenwatch.

Houten accessoires zijn hot, maar niet altijd even praktisch. Een horloge kun je er echter prima van maken, en dat dat ook nog eens een draagbaar resultaat op kan leveren bewijst Greenwatch. Qua model en ‘constructie’ wijkt hun horloge nauwelijks af van andere modellen, alleen het materiaal is anders!

Het horloge dat wij bekeken (model Mook, €50,- zie www.greenwatch.nl voor alle modellen en info) is licht. Niet alleen van kleur, maar zeker ook van gewicht. Waar metalen horloges van hetzelfde formaat vaak als een behoorlijke last aan je pols hangen, is dit esdoorn houten horloge bijna gewichtsloos. Fijn! Het horloge functioneert als ieder ander horloge, is spatwaterdicht, en valt kleiner of groter te maken door er schakels uit te verwijderen of aan toe te voegen. Daarnaast belooft Greenwatch ook nog eens duurzaam te zijn, door voor ieder verkocht horloge een boom te laten planten via Plant a Billion trees.

Of je houten horloges mooi vindt laten we aan jou over: ieder zijn smaak. Maar de kwaliteit van de Greenwatch is in ieder geval dik in orde!