Accessoires Fashion Favourites Featured Getest

Getest: New Looxs fietstas

Denk je aan fietstasssen, dan denk je aan wat stoffig ogende, lompe gevallen die aan je fiets bungelen. Geen haar op je hoofd die eraan moet denken om deze tassen gezellig over je schouder te slaan en mee te nemen naar school, werkf of tijdens het winkelen.

Daar denken ze bij New Looxs anders over! Zij ontwierpen een handige fietstas die je, als hij niet op je fiets zit, helemaal niet als zodanig zou herkennen. Wij testten het model Postino, wat in eerste instantie gewoon een stoere, trendy schoudertas lijkt. Van binnen en buiten rijkelijk voorzien van ritsjes en vakjes, zodat je al je spulletjes zoals telefoon en portemonnee gemakkelijk mee kunt nemen. Het enige opvallende is de wel heel stevige, wat stugge, structuur (waterafstotend canvas en kunstleer), maar ook deze stoort niet.

Bekijk je de tas aan de achterkant, dan zie je daar nog een ritsje zitten. Dit blijkt echter niet van een opbergvakje te zijn: als je het openritst komen er twee fietshaken en een stevig klittenband tevoorschijn. Hiermee maak je de tas heel gemakkelijk vast aan je fiets, waardoor hij opeens in een trendy fietstas verandert, die gelukkig nog steeds niet lijkt op de stoffige varianten die we eerder noemden. Zit je fietstochtje erop dan haal je de tas eenvoudig weer van je fiets af, pakt de schouderband en maakt er zo weer een normale tas van!

De New Looxs Postino fietstas kost 43,95 euro en is gemaakt van zeer duurzaam materiaal dat tegen een stootje kan en de inhoud van de tas goed droog houdt. Het design is zowel qua uiterlijk als functionaliteit dik in orde, een zeer geslaagde spice up van de traditionele fietstas! Meer informatie vind je op http://www.newlooxs.nl. En hou Lifestylelog in de gaten, want wij geven binnenkort 2 exemplaren weg!