Accessoires Celebs Fashion

De tas van Percy

Het was een van de laatste projecten waar de veel te vroeg overleden ontwerper Percy Irausquin aan werkte: een shopper. Klinkt niet erg glamourous, maar Percy zou Percy niet zijn als hij de degelijke tas niet in een heel ander jasje zou steken.

Van dichtbij zie je dat we hier te maken hebben met een stevige, kuntstof tas, van het materiaal dat zo kenmerkend is voor een echte shopper. Kijk je echter van wat verder weg dan zie je vooral de prachtige, goude, zijdeprint, die de tas er vooral heel stylish uit laat zien. Ook de schouderbanden versterken dit gevoel, zij zijn gemaakt van satijn.

De bedoeling was dat Percy zijn tas persoonlijk zou introduceren en signeren in winkelcentrum Hilvertshof in Hilversum. Vanwege zijn overlijden is ervoor gekozen de tas te verkopen via 5 winkeliers in dit winkelcentrum, alsmede via de website. De ‘Percy for Hilvertshof’ kost 10 euro, een deel van de opbrengst wordt gebruikt om de Arubaanse up-and-coming designer Gionina Engelhardt�een steuntje in de rug te geven, in de hoop dat zij ooit net zo’n grote zal zijn als Percy.