Accessoires Fashion

De My Jewellery Adventskalender 2020

My Jewellery Adventskalender 2020

De My Jewellery Adventskalender is hard op weg een echte traditie te worden. Wat vind je allemaal in de editie van 2020?

Nieuwe tradities worden geboren

Bijna iedereen heeft als kind wel met een adventskalender afgeteld naar kerstmis. Iedere dag een luikje openmaken en hier een illustratie of een chocolaatje aantreffen: een echte traditie. Tegenwoordig zijn veel adventskalenders gevuld met nog veel leukere inhoud, zoals beautyproducten of zelfs sieraden.

Adventskalenders gevuld met luxe cadeautjes beginnen meer en meer een traditie te worden, eentje waar veel merken en winkels maar wat graag op inspringen. Je krijgt steeds meer keuze als je jezelf of iemand ander richting de feestdagen wilt verrassen met iedere dag een klein cadeautje. De My Jewellery Adventskalender is daarbij een populaire keuze. Hoe leuk is het, tenslotte, om tien dagen lang een leuk sieraad of een mooie accessoire te ontvangen?

My Jewellery Adventskalender 2020

Tien dagen My Jewellery cadeautjes

Waar veel adventskalenders 24, 25 of 12 vakjes hebben, heeft die van My Jewellery er 10. Een logische keuze, zo blijft de kalender een beetje betaalbaar (de kalender kost 49,95 euro). De Adventskalender 2020 is uitgevoerd als een opvallende, roze ster met gouden accentje. Een echt cadeautje! Bij aanschaf heb je de keuze tussen een inhoud met goudkleurige of zilverkleurige sieraden. Wij gingen voor zilver, en lieten ons verrassen.

Wil je niet weten wat er in de kalender zit? Dan is dit het moment om te stoppen met lezen. Wij konden ons namelijk niet inhouden tot tien dagen voor kerstmis, en hebben alle vakjes nu al geopend. Ja, oeps. Dat geeft ons wel de kans om jou mee te laten kijken naar de inhoud, en die mag er zijn.

My Jewellery Adventskalender 2020

Als je een vakje openmaakt, vind je hier een klein pakketje ingepakt in vloeipapier. Maak je deze open, dan vind je hier het cadeautje van die dag in. Dat gaat in veel gevallen om sieraden, negen stuks in totaal. Er is ook 1 vakje waarin je een scrunchie vindt. Er zijn drie paar oorbellen, twee armbandjes, 1 ring, twee kettinkjes en 1 hangertje. Het hangertje kun je uiteraard leuk combineren met de kettinkjes. Alles past mooi bij elkaar, zodat je alle sieraden goed kunt combineren. Er zijn opvallende oorbellen, de grote LOVE hangers, maar ook hele subtiele, kleine stekertjes in de vorm van een ster. Een leuke set, die zowel voor feestelijke gelegenheden als overdag gebruikt kan worden.

My Jewellery Adventskalender 2020

Zijn er minpuntjes te noemen? Niet heel veel. De inhoud van de My Jewellery Adventskalender 2020 past goed bij de verkoopprijs. Je krijgt er fijn veel sieraden voor, die allemaal heel verschillend zijn maar wel goed bij elkaar passen. Het enige aandachtspuntje dat we zouden willen noemen zijn de maten van de armbandjes en de kettinkjes. Die zijn namelijk aan de kleine kant. Heb je brede polsen of een wat stevigere nek, dan wordt het krap. De keuze kunnen maken uit verschillende maten zou fijn zijn, zo wordt er wat meer aangesloten op vrouwen met verschillende lichaamstypen.