Accessoires Boeken Fashion Favourites

Crystal World feestcollectie bij Etos

Wow, wow, wow! Dit jaar pakt Etos het wel heel goed aan rond de feestdagen. Met hun Crystal World collectie ben je makkelijk, en bovenal betaalbaar klaar om te stralen.

Het assortiment is enorm groot, en loopt van make-up producten naar tasjes en zelfs een leuke top. Zwart en zilver voeren de boventoon, en aan alles is gedacht. Een mooi verpakte bronzing powder met spiegeltje en kwastje, handig om mee te nemen, nail art ‘striper’ nagellak, en zelfs geweldige false lashes met zilveren steentjes. De prijzen lopen van 1,99 tot 9,99 euro, en zijn zeer vriendelijk te noemen.

Daarnaast is er ook nog de Made with Swarovski Elements lijn, waarin je sieraden en accessoires vindt die zijn ontworpen met de fijnse kristallen elementen. Daardoor stralen ze je tegemoet, en dat is precies wat we willen in deze tijd van het jaar! Ook hier zijn de prijzen weer goed te doen, ze beginnen bij 4,99 euro (pincet) tot 14,99 euro (ketting).

Het assortiment is té groot om in zijn geheel te laten zien, maar onderstaande afbeelding geeft je alvast een goede impressie. Wil je de producten goed bekijken haast je dan naar Etos, want de collectie is slechts tijdelijk verkrijgbaar. Op=op!