Fashion Schoenen winnen

Afgelopen: Win Yellow Cab schoenen voor dames en heren

Dames let op! Deze week kun je op Lifestylelog niet alleen voor jezelf, maar ook voor je man zo’n geweldig paar schoenen van Yellow Cab winnen!

Deze bruine enkellaars (model Howdy) is voorzien van een stevige hak maar is toch heel stoer. Eén van onze favoriete modellen, vooral dankzij de veelzijdigheid: ze staan prima onder een jeans, maar ook onder een nette pantalon of zelfs een jurk of rokje. Met dit laarsje kom je altijd perfect voor de dag! De verkoopprijs is 169,95 euro, wij geven een paar weg in maat 39.

Casual schoenen blijven favoriet bij heren, we zien ze zelfs steeds vaker onder een net pak opduiken. Leuk! Zorg er wel voor dat het sneakers van goede kwaliteit zijn, zoals dit paar (model Mud) van Yellow Cab. Robuust, met vele mooie details en een stevige zool, helemaal goed! De verkoopprijs bedraagt 109,95 euro, wij geven een paar weg in maat 43.

Wil jij deze schoenen winnen? Dat kan! Vul snel het formulier in, en geef aan of je voor het damesmodel of het herenmodel gaat. Wil je kans maken op beide paren, vul het formulier dan 2 keer in. Op onze zustersite Kidslog geven we deze week ook Yellow Cab schoenen weg, maar dan voor jongens!

Deze actie is afgelopen.