Fashion Getest

Designsloffen van Collégien

Sloffen vormen meestal niet direct een stijlvolle aanvulling op je outfit. Maar ja… warme voeten zijn ook wat waard! Met de sloffen van Collégien kom je mooi voor de dag!

Spaanse sloffen, dierenhoofden, slippertjes… nee, ‘voor de mooi’ hoef je geen sloffen aan te schaffen. Tenzij je de collectie van Collégien even bekijkt. Deze designslof komt uit Frankrijk, waar men net wat meer waarde hecht aan hoe iets eruit ziet, en niet alleen hoe praktisch iets is. Het resultaat is een collectie sloffen waar ook een modejunkie zijn slag kan slaan.

De nieuwe collectie is onderverdeeld in verschillende modellen. Hoog of laag: wat je maar wilt. Daarnaast kun je kiezen voor verschillende designs, van een stylish streepje tot vrolijk gelakte nagels in een teenslipper: maar net wat je wilt. Wij kozen voor het hoogste model, dat tot de knie komt, in een mooie tealblauwe tint met grote beige stippen.

Het lijken net sokken, maar dan met wat extra’s: een zool. En niet zo maar eentje, nee, deze bijzondere zool is anti-slip, ‘geïnjecteerd’ in de sok en voorzien van kleine gaatjes, om zweetvoeten tegen te gaan. Aan de binnenkant vind je in dit model een los, lamswollen binnenzooltje, dat ervoor zorgt dat je voeten heerlijk warm blijven. Door het bijzondere en duurzame design kun je de sloffen gemakkelijk wassen op 30 graden.

Omdat we natuurlijk wel Nederlanders blijven, zijn we benieuwd of de slof naast zijn trendy uiterlijk ook nog een beetje praktisch is. En of! De zool zorgt dat je niet op je warme sokken over je (harde) vloer glijdt, terwijl de lekker dikke, maar toch ademende sok zorgt voor voeten die weliswaar warm, maar niet oververhit raken. Het zachte binnenzooltje tenslotte is puur genot voor je voeten, alsof je permanent door zacht, hoogpolig tapijt loopt.

Je koopt de sloffen van Collégien via www.collegien-shop.com, de prijzen voor volwassenen beginnen bij 30 euro. Ook erg leuk om cadeau te doen met kerst!