Beauty winnen

Afgelopen: Winnen: Macrovita pakket (+korting!)

Het natuurlijke Griekse cosmeticamerk Macrovita is nu ook in Nederland te koop. Wij mogen een mooi pakket weggeven!

Waarom zou je producten gebruiken die de huid alleen maar irriteren en het milieu vervuilen? Dat vroegen George en Elisabeth Vassilakaki zich af, waarop ze besloten dan maar zelf aan de slag te gaan, en het merk Macrovita op te richten.

In Griekenland groeide het uit tot een begrip, en nu kan ook Nederland kennismaken met dit mooie merk, dat niet alleen milieuvriendelijk is, maar ook nog eens lief voor je huid. En, extra leuk, er zit ├ęcht Griekenland verwerkt in de producten. Macrovita werkt al dertig jaar samen met lokale boeren om de beste ingredi├źnten te verkrijgen. De olijven die in verschillende producten gebruikt worden, komen rechtstreeks van Kreta!

De producten zijn te koop via www.metolijf.nl, maar ook in winkels, salons en huidcentra kom je ze steeds vaker tegen.

Korting en winnen!

Wij mogen deze week een heerlijk pakket weggeven, met hierin een reinigingsmelk, tonic lotion en peel-off gezichtsmasker. Alles om je huid effectief doch mild te reinigen kortom. Wil je het winnen? Vul dan het onderstaande formulier in.

Benieuwd geworden naar de producten van Macrovita? We mogen de hele maand september 15% korting geven op het assortiment via www.metolijf.nl. Gebruik daarvoor de code ‘lifestylelog’ (zonder de aanhalingstekens, allemaal kleine letters).

Deze actie is afgelopen.