Beauty

What’s new: maart 2018

what's new maart 2018

Welke producten liggen deze maand nieuw in de winkel en mag je niet missen? Wij geven een kort overzicht!

GOSH is back

Goed nieuws: GOSH is weer te koop in Nederland! Was jij dit fijne merk ook opeens kwijt in de schappen van het Kruidvat, een paar jaar geleden? Je bent niet de enige.

gosh

De producten zijn sinds deze maand gelukkig weer te koop, via de fijne webwinkel Boozyshop.
GOSH staat bekend om zijn goede kwaliteit, omgezet in trendy producten. Wij zijn vooraf fan van de heerlijke oogschaduwpalettes, die er niet alleen mooi strak uitzien, maar ook nog eens zeer kleurecht uitpakken op je huid.

L.O.V.

Waar we GOSH al een tijdje misten, is L.O.V. een merk dat in korte tijd onmisbaar is geworden! Het ‘volwassen’ zusje van essence en CATRICE is in korte tijd behoorlijk populair geworden, en blijft maar nieuwe producten introduceren.

L.O.V.

Tussen de producten die sinds deze maand in de winkels liggen vind je o.a. een fantastisch Bronzing Powder met ‘blurring’ effect: voor een zomers tintje op een mooi egaal ogende huid. Ook de Blurring Blush werkt op deze manier.

Leuk is ook dat L.O.V. durft te experimenteren met eyeliner. Waar de meeste vrouwen uit gewoonte grijpen naar veilig zwart, komen zij met een holographic variant in blauw en groen, en een topcoat met glitterpigmenten die je over een normale eyeliner aan kunt brengen. Probeer het eens, en zie hoe je ogen gaan stralen!

Kneipp silky secret

Kneipp

Kneipp tenslotte, introduceerde deze maand een nieuwe douche foam. Kneipp Douche Foam Silky Secret is heerlijk zacht voor je huid, en heeft de inmiddels bekende geur van zijdeboombloesem, net als de andere Silky Secret producten. Een mooie aanvulling op het assortiment douche foams!