Beauty Favourites Getest

Getest: Rodial glamtox™ eyelight pen

Met de drukke feestdagen in aantocht kun je maar beter goed voorbereid zijn. Na 1 avondje flink feestje hangen de wallen niet zelden tot halverwege onze wangen, terwijl de laatste twee weken van december vaak een aaneenschakeling van feestjes zijn. Tijd om de nieuwe Rodial glamtox™ eyelight pen (37,00 euro, o.a. via Skins Cosmetics) eens uit te proberen.

Deze pen bevat een formule die ten eerste licht getint is, zo licht dat je er donkere wallen onder je ogen of andere schaduwen op je gezicht makkelijk mee oplicht. Kwestie van met het kwastje over het gebied gaan en even inmasseren met je vingers. Doe het niet te dik, want dan zullen deze probleemgebieden alsnog opvallen, omdat ze dan juist lichter zijn dan de rest van je huid. Het heeft dan ook onze voorkeur om eerst de eyelight pen te gebruiken en daarna een foundation, alhoewel de gebruiksaanwijzing aangeeft dat het ook andersom kan. Door de foundation egaliseer je de boel mooi, voor een natuurlijk resultaat.

De pen is zeer makkelijk in gebruik, en de dunne, min of meer vloeibare formule is makkelijk en egaal aan te brengen. Aan 1 streekje heb je per oog voldoende, dus al bevat de pen slechts 2,5 ml, hij gaat een aardig tijdje mee. Het oplichtende effect is direct zichtbaar, en ook de verkoeling is prettig. Daarnaast is er ook hyaluronisch zuur aan de formule toegevoegd, dat bekend is als rimpelvuller. Het vult fijne lijntjes op, wat voor een nog uitgerustere blik zorgt. Wat ons betreft een prima start van de dag, zeker na een feestje!