Attractiepark winnen

Afgelopen: Winnen: kaartjes voor Heksendoorn

Vanaf 11 oktober is het weer zover! Avonturenpark Hellendoorn verandert in Heksendoorn, en dat betekent griezelen geblazen. Wij geven kaartjes weg.

Van 11 t/m 26 oktober hangt er een heel bijzondere, griezelige sfeer in Avonturenpark Hellendoorn. Heksendoorn verandert het park in een griezelfestijn! Opperheks Odelia krijgt twee weken de leiding over het park dat dan het domein is van heksen en andere griezelige figuren. Het hele park ligt bezaaid met pompoenen en bezems en jij krijgt de kans je lef te tonen in de speciale spookhuizen en omgetoverde attracties. De allerkleinsten kunnen met de Vrolijke Vogelverschrikkers op stap in het maïsdoolhof.

pvheksendoorn142

Ken je de Rioolrat achtbaan? Tijdens Heksendoorn is dat de verblijfplaats van de heksen en hun rattenvrienden. Durf je er nu nog in? Of geniet je liever van de griezelige familieshow van Kareltje & Jasmijn? Extra spannend is op op zaterdag 11, 18 en 25 oktober. Het park is dan tot 21.00 geopend, en dat betekent griezelen in het donker én genieten van een vuurwerkshow. Alle openingstijden en verdere informatie vind je op www.avonturenpark.nl.

Wij mogen deze week drie setjes van twee toegangskaartjes weggeven. Kans maken? Vul dan het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.