winnen

Afgelopen: Winnen: CHEF prijzen

Vanaf 4 september draait de culinaire feel-good film CHEF in de bioscoop. Wij geven deze week prijzen weg.

In CHEF schrijft een populaire food blogger Ramsey Michel (Oliver Platt) een genadeloze recensie over het eten van de creatief uitgebluste chef-kok Carl Casper (Favreau). Wanneer een video waarin Carl tekeer gaat tegen Ramsey viral gaat zit Carl ineens zonder baan. Hij vertrekt naar Miami en met de hulp van zijn ex-vrouw (Sofia Vergara), beste vriend (John Leguizamo) en zoontje (Emjay Anthony) knapt hij een oude foodtruck op en begint hij zijn eigen restaurant op wielen. Tijdens een culinaire road trip met zijn vrienden en familie herontdekt Carl zijn creativiteit en passie voor het koken, het leven en de liefde.

Met o.a. Jon Favreau, Sofia Vergara, Scarlett Johansson, John Leguizamo, Bobby Cannavale, Dustin Hoffman, Oliver Platt, Robert Downey Jr. en Emjay Anthony.

 

CHEF_08830.NEF

CHEF draait vanaf 4 september in de bioscoop, meer informatie vind je op www.chef-film.nl en www.facebook.com/ChefFilmNL.

Bij een culinaire film horen natuurlijk culinaire prijzen! Wij geven deze week leuke setjes bestaande uit een pollepel, ovenwanten en een schort weg. Winnen? Vul dan snel het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.