winnen

Afgelopen: Win ZOOLANDER 2 prijzen

ZOOLANDER 2

Vanaf 11 februari kun je de super grappige film ZOOLANDER 2 gaan zien in de bioscoop.

Wij geven leuke, maar bovenal ook handige prijzen weg van deze film. Benieuwd wat voor unieke items we mogen weggeven? Lees snel verder en doe mee met de winactie!

ZOOLANDER 2

In ZOOLANDER 2 worden er massaal knappe mensen vermoord. Een zaak voor Derek Zoolander en Hansel! Onder toeziend oog van de mooie Valentina (Penélope Cruz) moeten ze de modewereld infiltreren en de moordenaars te pakken zien te krijgen.

ZOOLANDER 2 is geregisseerd door Ben Stiller. De sterrencast bestaat uit o.a. Ben Stiller, Owen Wilson, Will Ferrell, Penélope Cruz, Kristen Wiig, Fred Armisen, Milla Jovovich, Christine Taylor, Justin Theroux en Kyle Mooney, en ook o.a. Justin Bieber en Benedict Cumberbatch komen, als je goed oplet, voorbij.

De film is geschreven door Justin Theroux, Ben Stiller, Nick Stoller en John Hamburg en is geproduceerd door Ben Stiller, Stuart Cornfeld, Scott Rudin en Clayton Townsend.

ZOOLANDER 2

Winnen

Wij mogen hele leuke prijzen weggeven! Deze ‘Male Model Kit’ is als je zijn naam letterlijk neemt bedoeld voor mannen. Mocht je hem winnen, dan kun je hem dus aan je man, vriend, broer, vader of welke man dan ook geven.

Maar wij raden aan dat niet te doen, en hem gewoon lekker zelf te houden. Hij is namelijk super handig, met lege flesjes die je zelf kunt vullen en een heerlijk kussentje voor in je nek, om maar eens wat te noemen.

Wil jij deze set winnen? Vul dan het onderstaande formulier volledig in.

Deze actie is afgelopen.