winnen

Win Uilenbal prijzen (afgelopen)

Vanaf 12 oktober kun je de nieuwe familiefilm Uilenbal (openingsfilm Cinekid 2016, van de makers van Kikkerdril) gaan zien in de bioscoop. Wij geven leuke prijzen weg!

Uilenbal

Uilenbal gaat over de 8-jarige Meral die net is verhuisd. Ze wil graag met de kinderen uit haar nieuwe buurt spelen, maar het maken van nieuwe vrienden valt niet mee. Op haar kamer ontdekt ze de muis Piepiep en ze neemt hem mee op schoolkamp. Dankzij Piepiep sluit Meral onverwachts vriendschap met het populaire meisje Desi (Jashayra Oehlers), de stoere Jason (Matheu Hinzen) en de verlegen Vito (Felix van de Weerdt). Wanneer Piepiep echter in een onbewaakt moment door een uil gegrepen wordt, lijkt Meral ontroostbaar en geeft haar nieuwe vrienden de schuld. Tijdens een spannende tocht om de uilenbal met Piepiep’s botjes te zoeken, ontdekt Meral hoe belangrijk vriendschap kan zijn.

Winnen

Wij geven 3 setjes van twee vrijkaartjes voor Uilenbal weg, en doen er ook nog eens een leuke uilen sleutelhanger met lichtgevende oogjes bij. Wil jij deze herfstvakantie lekker met je kind naar de bioscoop? Doe dan snel mee aan de prijsvraag en win!

Je maakt kans op de prijzen door simpelweg het onderstaande formulier volledig in te vullen.

Deze actie is afgelopen.