winnen

Afgelopen: Win This is 40 prijzen

Vanaf 21 februari kun je de heerlijke film This is 40, de opvolger van Knocked up, gaan zien in de bioscoop. Wij geven kaartjes weg!

Vijf jaar na de eerste kennismaking met Pete (Paul Rudd) en Debbie (Leslie Mann) in de comedy Knocked Up, keert het echtpaar terug in de film This is 40. This is 40, geschreven en geregisseerd door Judd Apatow, geeft een hilarische kijk op het leven van een modern Amerikaans gezin. Pete, al jarenlang getrouwd, is thuis omringd door alleen maar vrouwen: zijn vrouw Debbie en hun twee dochters, de acht-jarige Charlotte (Iris Apatow) en de dertien-jarige Sadie (Maude Apatow). Terwijl hij zijn platenmaatschappij probeert te redden van een faillissement moet hij thuis hard werken aan zijn huwelijk. Samen met Debbie moet hij zien te voorkomen dat ze elkaar de nek omdraaien, door de stress van hun drukke leven.

pvthisis402

This is 40 draait vanaf 21 februari in de bioscoop, meer informatie vind je op www.thisis40.nl.

Wij mogen deze week 2 setjes van 2 vrijkaartjes weggeven, zodat je de film samen met je man, zus, vriend, vriendin of wie dan ook kunt gaan zien in de bioscoop. Kans maken? Vul snel het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.