winnen

Afgelopen: Win THE DANISH GIRL prijzen

THE DANISH GIRL

Vanaf 14 januari draait THE DANISH GIRL in de bioscoop.

Wil jij meer weten over deze bijzondere film, of mooie prijzen winnen? Lees dan snel verder en doe mee aan onze winactie!

THE DANISH GIRL

THE DANISH GIRL vertelt het bijzondere liefdesverhaal gebaseerd op het leven van de kunstenaars Einar en Gerda Wegener (Eddie Redmayne en Alicia Vikander). De film, die zich afspeelt in de jaren twintig, is gebaseerd op het waargebeurde verhaal over Einar’s baanbrekende beslissing om als vrouw, Lili Ebe, door het leven te gaan en de invloed die dit had op hun huwelijk en kunst.

Verder met o.a. Matthias Schoenaerts (Far From the Maddening Crowd), Ben Whishaw (SPECTRE) en Amber Heard (Magic Mike XXL).

Geregisseerd door Tom Hooper (Les Misérables, The King’s Speech). Het scenario is geschreven door Lucinda Coxon, gebaseerd op het gelijknamige boek van David Ebershoff (in het Nederlands vertaald als ‘Het Deense Meisje’).

THE DANISH GIRL draait vanaf 14 januari in de bioscoop, meer informatie vind je op www.thedanishgirl.nl.

THE DANISH GIRL

Winnen

Wij mogen ter ere van de release van deze film vier exemplaren van dit unieke notitieboek weggeven. Kans maken? Vul dan het onderstaande formulier volledig in.

Deze actie is afgelopen.