winnen

Afgelopen: Win STAR TREK INTO DARKNESS prijzen

Op 6 juni verschijnt de nieuwe bloedstollende actie-thriller van regisseur J. J. Abrams: STAR TREK INTO DARKNESS. Wij geven prijzen weg!

Vanaf 6 juni in de bioscoop, in 3D en IMAX 3D: STAR TREK INTO DARKNESS. De bemanning van de Enterprise wordt teruggeroepen naar de Aarde, waar blijkt dat de Starfleet en alles waar die voor staat, is vernietigd door een onstuitbare bedreiging vanuit hun eigen organisatie.

In een wereld die in crisis verkeert en meer weg heeft van een oorlogsgebied leidt Captain Kirk de klopjacht op de levensgevaarlijke dader, met wie hij nog een persoonlijke rekening te vereffenen heeft.

Er volgt een groots strategisch schaakspel op leven en dood. Liefdesrelaties en vriendschappen komen onder druk te staan en offers moeten worden gemaakt voor de enige familie die Kirk nog heeft: zijn bemanning.

Meer informatie vind je op www.intodarknessfilm.nl en www.facebook.com/StarTrekNL.

pvstartrekdarkness2

Wij mogen deze week unieke prijzen weggeven: 3 sets met daarin een joystick game voor mobiel & tablet en een Star Trek ijsblokjes vorm. Winnen? Vul dan snel het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.