winnen

Win een SING lunchtas

December is de tijd van de familiefilms, en de allerleukste vinden wij SING. We geven ook nog eens mooie lunchtassen weg!

SING

SING is de nieuwe muzikale animatiefilm van Illumination Entertainment, de makers van Minions, Verschrikkelijke Ikke én de zomerhit van dit jaar: Huisdiergeheimen.

In een stad bewoond door dieren, organiseert de koala Buster Moon een talentenjacht om het vervallen theater waarvan hij eigenaar is te redden. Vele dieren doen auditie in het theater van Buster en delen de droom die hun leven kan veranderen.

Vijf kandidaten slaan zich door de audities heen: een muis die liegt en bedriegt, maar prachtig kan zingen; een verlegen tiener-olifant; een oververmoeide moeder van 25 biggetjes; een jonge gangster-gorilla en een punk-rock stekelvarken. Onder begeleiding van Buster bereiden de kandidaten zich voor op de zinderende finale

SING draait vanaf 7 december a.s. in de Nederlandse bioscopen, in de originele en Nederlands gesproken versie, in 2D en 3D. Meer informatie vind je op www.singfilm.nl.

SING

Winnen

Wij mogen hele leuke SING lunchtassen weggeven. Wil jij er eentje winnen? Vul dan het onderstaande formulier volledig in, en maak kans!

[cforms name=”sing 5 dec”]