winnen

Afgelopen: Win Savages prijzen

Vanaf 27 september draait Savages in de bioscoop, de nieuwe actie-thriller van Oscar winnaar Oliver Stone.

Savages, met o.a. Taylor Kitsch, Blake Lively, Aaron Taylor-Johnson, John Travolta, Benicio Del Toro, Salma Hayek, Emile Hirsch en Demian Bichir is gebaseerd op de bestseller van Don Winslow.

Ben (Aaron Taylor-Johnson), een rustige en vreedzame Boeddhist en zijn beste vriend Chon (Taylor Kitsch), een ex-marinier en ex-huurmoordenaar, runnen samen een succesvolle business. Ze verbouwen de beste marihuana die er is. Daarnaast hebben ze beide een bijzondere relatie met de prachtige Ophelia (Blake Lively). Ze leiden een idyllisch bestaan in het zuiden van Californië, totdat de Mexicaanse drugsorganisatie Baja cartel eist dat de drie voor hen gaan werken.

Elena (Salma Hayek), de meedogenloze leider van het Baja cartel, en haar koelbloedige handlanger, Lado (Benicio Del Toro), onderschatten de sterke band tussen de drie vrienden. Ben en Chon gaan een hevige strijd aan met het kartel en krijgen hulp van de corrupte narcotica agent Dennis (John Travolta).

Savages kun je, mits je 16 jaar of ouder bent, vanaf 27 september zien in de bioscoop. Meer informatie vind je op www.savagesfilm.nl.

Wij mogen deze week 3 setjes van 2 madiwodo bioscoopkaartjes weggeven. Kans maken? Vul snel je gegevens in. Let op: wegens de 16+ Kijkwijzer maak je alleen kans op de kaartjes als je 16 jaar of ouder bent!

Deze actie is afgelopen.