winnen

Afgelopen: Win RACE NAAR DE MAAN prijzen

Vanaf 13 januari kun je RACE NAAR DE MAAN gaan zien in de bioscoop, ook in 3D.

Wij mogen deze week ter ere van deze release unieke prijzen weggeven. Wil jij ze winnen? Lees dan snel verder en doe mee aan de winactie!

RACE NAAR DE MAAN

RACE NAAR DE MAAN is de nieuwe animatie-avonturenfilm voor de hele familie van de makers van Ted en de Schat van de Mummie. De jonge surfer Mike Goldwing gaat samen met zijn opa, zijn beste vriendin en een grappige hagedis op een spannend avontuur naar de maan.

Een miljonair die beweert dat er nog nooit een mens op de maan is geweest, gaat op ruimtereis om een duivels plan uit te voeren. Hij wil een zeer krachtige en gevaarlijke nieuwe vorm van energie (Helium 3) bemachtigen waarmee hij de machtigste man van de wereld zal worden. Wat hij niet weet is dat Mike, zijn opa en vrienden in een ander ruimteschip op weg zijn naar de maan om hem tegen te houden.

RACE NAAR DE MAAN draait vanaf 13 januari in de Nederlandse bioscopen in 2D en 3D. Meer informatie vind je op www.racenaardemaan.nl.

Race naar de maan

Winnen

Wij mogen ter ere van de release van deze bijzondere familiefilm hele leuke prijzen weggeven. Wil jij een RACE NAAR DE MAAN jojo of rugtas winnen? Vul dan snel het onderstaande formulier volledig in om mee te doen aan de winactie!

Deze actie is afgelopen.