winnen

Afgelopen: Win PLUS voetbalplaatjes

Jong, voetbalminnend Nederland is opnieuw in de ban van PLUS voetbalplaatjes! Leuk is dat de supermarktketen er deze keer een heel originele draai aan geeft.

Wil jouw kind genieten van alle bekende voetballers uit de Eredivisie én meer leren over gezond eten? Doe dan snel mee aan onze winactie!

PLUS voetbalplaatjes

Voetbalplaatjes, welk kind is er niet groot mee geworden. Na een korte pauze zijn ze weer terug bij PLUS, en kan er weer naar hartelust verzameld en geruild worden. In de supermarkt, op het schoolplein en op de voetbalclub, overal zie je de plaatjes alweer voorbij komen. En de spelers zelf trouwens ook: 35 PLUS supermarkten krijgen een Eredivisie speler op bezoek, en natuurlijk zijn fans meer dan welkom om hen te ontmoeten.

Succesrecepten

Nieuw is dat er dit jaar veel aandacht wordt besteed aan gezonde voeding. Een profvoetballer word je tenslotte niet op patat met mayonaise. En dus zitten er in ieder pakketje dat je bij 10 euro aan boodschappen krijgt niet alleen drie voetbalplaatjes, maar ook een succesrecept. Het gerecht op dit recept heeft een Eredivisie speler helpen op te groeien tot wie hij nu is. De sliptong met mosterdbotersaus van de moeder van Dirk Kuyt bijvoorbeeld. Lekker en gezond!

PLUS voetbalplaatjes

Twee albums

Alle 216 voetbalplaatjes kun je verzamelen in een speciaal album. Daarnaast is er nog een album, dat waarschijnlijk vooral door de ouders goed gebruikt kan worden. Hierin kun je de 72 succesrecepten verzamelen, waarmee je lekkere en gezonde maaltijden kunt bereiden. Als je je kind erbij vertelt welke stervoetballer dit vroeger ook altijd at gaan de bordjes gegarandeerd leeg!

Winnen

Wij mogen van PLUS 10 sets weggeven, met daarin niet alleen de beide verzamelalbums, maar ook nog eens 10 pakketjes met plaatjes. Een mooie start van je kinds verzameling! Wil jij zo’n set winnen? Vul dan het onderstaande formulier volledig in. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Deze actie is afgelopen.