Film winnen

Afgelopen: Win PIXELS prijzen

PIXELS film

Fan van old-school videogames zoals Pac-man en Donkey Kong? Dan mag je de film PIXELS niet missen! Wij geven deze week unieke prijzen weg.

PIXELS

In PIXELS wordt de aarde aangevallen door buitenaardse wezens die zich vermomd hebben als old-school videogame figuren, zoals Pac-man, Donkey Kong en Centipede. President Will Cooper (Kevin James) vraagt zijn vriend Sam Brenner (Adam Sandler) om hulp, omdat hij kampioen arcade-gaming was in de jaren ’80. Samen met een team van retro-gamers moet hij de aliens verslaan en de wereld redden. Ze krijgen speciale wapens uit het Witte Huis van wapenspecialiste Lt. Col. Violet Van Patten (Michelle Monaghan).

PIXELS is geregisseerd door Chris Columbus. Het scenario is geschreven door Tim Herlihy en Timothy Dowling, naar een verhaal van Tim Herlihy, gebaseerd op de korte film van Patrick Jean. De film is geproduceerd door Adam Sandler, Chris Columbus, Mark Radcliffe en Allen Covert.

PIXELS draait vanaf 20 augustus in de bioscoop, ook in 3D en IMAX 3D. Meer informatie vind je op www.pixelsfilm.nl.

PIXELS film

Winnen

Bij een film als deze horen natuurlijk coole gadgets! Wij mogen deze week handige can coolers en deze super grappige zonnebrillen weggeven. Winnen? Vul dan het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.