winnen

Afgelopen: Win Pitch Perfect 2 op DVD

Pitch Perfect 2 DVD

Wat heerlijk! Vanaf 2 december is Pitch Perfect 2 te koop op DVD en Blu-ray. Dat wordt weer genieten van de Barden Bella’s!

Wil jij weten hoe het met hen verder is gegaan, sinds het eerste deel? Wij mogen twee exemplaren van de DVD weggeven, doe snel mee om kans te maken.

Pitch Perfect 2

De Barden Bellas zijn terug om de wereld te veroveren! In Pitch Perfect maakten we kennis met een groep buitenbeentjes die een onweerstaanbare sound creëren wanneer ze samen zingen. Nu is het tijd voor Pitch Perfect 2.

Het is drie jaar geleden sinds de Bellas als eerste meidengroep de nationale a-capellacompetitie won. Maar wanneer ze na een schandaal worden geschorst, zijn de meiden bang dat de onderlinge harmonie verstoord is. Met nog één kans om hun eer te herstellen, proberen de Bellas de World Championship of A Capella in Kopenhagen te winnen.

Tijdens het zoeken naar de balans tussen hun muzikale ambities en de stress van het afstuderen, ontdekken ze dat hun vriendschap de basis voor de onderlinge harmonie is. Samen gaan ze de strijd aan om ’s werelds top ‘pitches’ te worden!

Pitch Perfect 2

Winnen

Wij mogen twee exemplaren van de DVD Pitch Perfect 2 weggeven. Wil jij er eentje winnen? Vul dan het onderstaande formulier volledig in.

Deze actie is afgelopen.