winnen

Win een LEGO DUPLO Rond de wereld set

Ken je de leuke Rond de wereld, of Around the world sets van LEGO DUPLO al? Deze lijn is perfect om op het verlanglijstje van je peuter of kleuter te zetten.

Niet alleen raken deze kleintjes nooit uitgespeeld met LEGO DUPLO, in de serie vind je sets in iedere prijscategorie. De aller duurste en grootste geven we weg!

LEGO DUPLO Rond de wereld

Voor een echte wereldreis is je peuter of kleuter misschien nog wat te klein, maar dat betekent niet dat hij de wereld niet kan ontdekken. Inuits uit Antartica, jungle safari’s uit Afrika… er is zoveel bijzonders in de wereld, en je vindt ze in het klein in deze sets.

Slim is dat de Rond de wereld lijn uit vijf sets bestaan, die qua prijs oplopen van €9,99 tot 109,99. Zo is er een cadeau voor ieder budget, en kan je kind de hele wereld verzamelen.

Rond de wereld set

De grootste set heet Rond de wereld, en kost €109,99. Je vindt hierin een heleboel fascinerende diersoorten, die je kind met de boot en het vliegtuigje allemaal kunnen bezoeken. En dat gewoon in je woonkamer! Met deze uitgebreide set maakt je kind een wereldreis in het klein.

LEGO DUPLO Rond de wereld

Winnen

Wij mogen de LEGO DUPLO Rond de wereld set weggeven. Wil jij hem winnen? Vul dan snel het onderstaande formulier in.

[cforms name=”lego duplo 6 juni tm 29 juni”]