Beauty winnen

Win een Kneipp Moederdag set

Kneipp Moederdag

Op zondag 8 mei is het in Nederland Moederdag. Wij vieren dat niet één dag, maar een hele maand!

Omdat Lifestylelog dit jaar 10 jaar bestaat, mogen we iedere maand een mooie Kneipp prijs weggeven. Dit keer is dat een Kneipp Moederdagset naar keuze. Lees snel verder om te zien hoe je kans maakt.

Kneipp Moederdag set

Kneipp heeft speciaal voor Moederdag drie hele mooie sets ontwikkeld. Voor jezelf, of misschien wel voor je moeder, en door de keuze uit drie verschillende lijnen heel persoonlijk.

Kies je voor de ontspanning van de Lavendel set? Lekker onder de douche met de douche foam of ultiem ontspannen met de massage olie! Of wordt het de luxe set Beauty Geheim, op basis van pure natuurlijke oliën. Voor een moeder met een droge huid is vooral de Amandelbloesem set erg geschikt, deze producten verzorgen zelfs de meest gevoelige huid op en top.

Winnen

Jij mag deze maand kiezen welke van de drie Kneipp Moederdag sets je zou willen winnen. Om jezelf cadeau te doen, je moeder of een andere moeder die het verdient, natuurlijk. Vul om kans te maken het onderstaande formulier volledig in, en vergeet niet te vermelden welke van de drie sets je voorkeur heeft.

[cforms name=”kneipp mei”]