winnen

Afgelopen: Win kaartjes voor Jack Bestelt een Broertje

Vanaf 4 februari draait Jack Bestelt een Broertje in de bioscoop. Wij geven deze week kaartjes weg, zodat je de film kunt gaan zien!

Jack Bestelt een Broertje

Jack (8) heeft twee moeders, is enig kind en kan slecht alleen zijn. Jacks grootste wens is dan ook een broertje. Maar dit broertje komt er maar niet, hoe vaak hij zijn moeders er ook om smeekt. Uit protest heeft Jack twee konijnenoren opgezet, die hij pas afzet als zijn moeders hem geven wat hij wil. Als Jack ontdekt dat zijn moeders hem via internet besteld hebben, gaat er een wereld voor hem open. Hij kan dus gewoon zelf een broertje bestellen! Dit besef resulteert in een reis vol wonderlijke ontmoetingen met de meest vreemde figuren, waarbij Jack ontdekt dat hij zelf eigenlijk best leuk gezelschap is.

Jack Bestelt een Broertje

Sterrencast

Jack Bestelt een Broertje heeft een ware sterrenkast! Debutant Matsen Montsma speelt Jack, en is nog niet zo bekend, maar hij bevindt zich in bijzonder goed gezelschap. Zo komen Georgina Verbaan, Jelka van Houten, Patrick Stoof, Gijs Naber, Tygo Gernandt, Lies Visschedijk en Eva van de Gucht ook regelmatig voorbij.

Winnen

Wij geven deze week 3 setjes van 2 kaartjes weg, zodat je de film zelf kunt gaan zien in de bioscoop. Kans maken? Vul dan het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.