winnen

Afgelopen: Win kaartjes voor Heksen Bestaan Niet

Vanaf 18 juni kun je in de bioscoop de magische familiefilm Heksen Bestaan Niet gaan bekijken. Wij geven deze week kaartjes weg!

Ergens tussen hemel en aarde komt bij volle maan een geheime heksenraad bijeen. Deze raad bestaat uit vijf Sterrenheksen die de wereld behoedt tegen het kwaad. Concuela, één van de vijf sterrenheksen, heeft echter slechte bedoelingen. Zij wil chaos creëren door eeuwige duisternis op aarde. De heksenraad verbant Concuela naar een spiegelgevangenis. Dit zorgt voor een groot probleem bij de overige heksen, want doordat de cirkel van vijf is verbroken, zijn hun magische krachten niet compleet en kunnen zij de aarde niet beschermen tegen Concuela’s kwade plannen. Daarom wordt een magisch amulet geactiveerd om zo op zoek te gaan naar een nieuwe vijfde sterrenheks.

De mysterieuze Grimbeck krijgt de taak om dit amulet te volgen naar zijn nieuwe eigenares. Katie, een vrolijk getalenteerd meisje, blijkt haar hele leven al speciale gaven te bezitten, maar is zich daar zelf niet bewust van. Van jongs af aan gebeuren onverklaarbare dingen als Katie in de buurt is. Op haar dertiende verjaardag krijgt ze een mooi amulet cadeau, dat haar magische krachten versterkt. Samen met haar beste vriend Roy ontdekt ze hoe ver haar krachten gaan, maar wat ze niet weet is dat zowel Concuela als Grimbeck wanhopig naar haar op zoek zijn…

Heksen Bestaan Niet heeft met o.a. Aliyah Kolf, Senna Borsato, Leontine Borsato, Eva Simons, Sharon Doorson, Dominique van Hulst, Jörgen Raymann / Dolores Leeuwin en Roué Verveer een echte sterrencast in huis. Daarnaast heeft de bekende choreograaf Shaker alle dansscènes ontwikkeld, die daardoor letterlijk van het scherm afspatten.

Wil jij Heksen Bestaan Niet in de bioscoop gaan bekijken? Wij mogen deze week 10 kaartjes weggeven. Vul snel het onderstaande formulier in om kans te maken.

Deze actie is afgelopen.