winnen

Afgelopen: Win kaartjes voor Ernst en Bobbie in Almere

Ernst en Bobbie: Wij Willen Water

Ernst en Bobbie zijn door het hele land te zien met hun show Wij Willen Water. Zoals we dat gewend zijn, is ook deze show weer lekker vrolijk en interactief, en zijn er volop mogelijkheden om lekker mee te zingen!

In deze show draait het allemaal om schoon drinkwater; Ernst en Bobbie doen per ongeluk mee met de actie 0900-WATER. Ze beloven 200.000 euro aan de actie maar Ernst en Bobbie hebben dat geld helemaal niet. Uiteindelijk besluiten ze om dan maar stiekem zelf naar Afrika te gaan om de bevolking van NBUKU te voorzien van schoon drinkwater. Maar daar mag niemand weten dat ze er zijn. En of het dan nog allemaal goed komt…?

Ernst en Bobbie: Wij Willen Water

In het hele land

Wij Willen Water is nog tot en met 17 mei 2015 in het hele land te zien. Op www.ernstbobbie.nl vind je meer informatie, speeldata en de mogelijkheid om kaartjes te kopen voor een voorstelling.

Winnen!

Op zondag 12 april 2015 spelen Ernst en Bobbie Wij Willen Water om 14.00 in Almere. Wij mogen voor deze show 4 kaartjes weggeven. Wil jij erbij zijn? Vul dan het onderstaande formulier volledig in. Met de winnaar wordt persoonlijk contact opgenomen.

Deze actie is afgelopen.