winnen

Afgelopen: Win kaartjes voor een Red Carpet Bingo

Bingo is hot! Nee, niet met je oma in een achteraf zaaltje, maar de Red Carpet Bingo waar wij deze week kaarten voor weggeven.

Een Red Carpet Bingo is een echt avondje uit. Met een VIP ontvangst op de rode loper, een glaasje bubbels en een avond vol show. Showbizz-lady Antje Monteiro is één van de presentatrices, die ook zorgt voor de muzikale intermezzo’s.

Naast een lekker avondje weg gaat het natuurlijk om de prijzen! Hier geen thermoskan, koektrommel of vogelhuisje, maar glamourous prijzen in stijl. Beautybehandelingen, sieraden, varen over de Vecht, Marokkaanse arganolie, parfumpakketten, weekendjes weg en designer tassen bijvoorbeeld.

pvredcarpetbingo2

Shows vinden plaats van 20.00 tot 23.00 uur in steden verspreid over Nederland. Kaarten kosten 30 euro, hiervoor krijg je 5 bingokaarten met ieder 3 rondes en natuurlijk een lekker glaasje Prosecco. Alle informatie, de showagenda en kaartverkoop vind je op www.redcarpetbingo.nl.

Wij mogen 1 Lifestylelog lezeres 2 kaartjes geven voor de Red Carpet Bingo die 20 maart in Partycentre Luxury in Utrecht plaatsvindt (of andere datum/locatie naar keuze, in overleg). Kans maken? Vul dan snel het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.