Travel winnen

Afgelopen: Win kaartjes voor de Vakantiebeurs 2016

Vakantiebeurs 2016

Je kunt het bijna een traditie noemen: zodra het nieuwe jaar begint, boekt Nederland massaal zijn zomervakantie.

Inspiratie hiervoor vind je ook dit jaar weer op de Vakantiebeurs, die van 13 t/m 17 januari 2016 plaatsvindt in Jaarbeurs Utrecht. Wij geven deze week kaartjes weg!

De Vakantiebeurs 2016

‘Je zou zweren dat je er al was’, zo luidt het motto van de Vakantiebeurs. En dat zeggen ze niet zo maar: de Vakantiebeurs 2016 is levensechter dan ooit! Neusapen zoeken in Maleisisch Borneo, duiken voor de kust van Mozambique of marshmallows roosteren op de Camping by Night. Kom duiken, rotsklimmen of win een spectaculaire reis met jouw creatieve selfie. Tijdens de Vakantiebeurs 2016 ben je eigenlijk al een beetje op vakantie!

Ben je een ‘solo traveller’? Dan vind je een nieuwe reispartner bij het meetingpoint of tijdens de speciale culinaire route. Dol op lekkere hapjes? Bezoek dan zeker het kooktheater, of sla je slag op de Food Market met de lekkerste DIY-wereldgerechten.

De Vakantiebeurs 2016 vind van 13 t/m 17 januari plaats in Jaarbeurs Utrecht. dagelijks van 10:00 tot 18:00 en vrijdag tot 20:00. Kaarten aan de kassa kosten €15,50.

Vakantiebeurs 2016

Winnen

Wij mogen deze week kaartjes weggeven voor de Vakantiebeurs. Kans maken? Vul dan het onderstaande formulier volledig in.
Deze actie is afgelopen.