winnen

Win kaartjes voor de 25ste Tina-dag (afgelopen)

Het is een begrip: de Tina-dag. Het begon ooit, 25 jaar geleden, als een klein feest, en is nu uitgegroeid tot het grootste meidenfeest van Nederland. En wij geven kaartjes weg!

De Tina-dag 25 jaar geleden

Een paar honderd bezoeksters vierden 25 jaar de allereerste Tina-dag. In Duinrell, net als nu, maar dan véél kleiner. Misschien was jij er zelf wel bij, ergens in die beginjaren? Dat wil Tina graag weten: zij verzamelen foto’s en leuke herinneringen van bezoeksters van toen, het liefst met dochters die nu zelf in de Tina-leeftijd zitten. Je kunt je herinnering mailen naar tinadag@tina.nl, de leukste inzendingen worden als heuse eregasten ontvangen op de jubileumeditie van de Tina-dag.

De Tina-dag nu!

De Tina-dag is nog steeds in Duinrell, maar inmiddels niet 1 dag meer: het zijn er 2 geworden! Twee dagen waarop 25.000 bezoekers genieten van bekende artiesten als Douwe Bob, Sarah & Julia en Mylène & Rosanne, kennis kunnen maken met YouTubers als Joy (BeautyNezz), Rutger (Furtjuh), Teske en MeisjeDjamila en deel kunnen nemen aan tal van activiteiten. En natuurlijk zijn alle attracties en het Tikibad op Duinrell ook open!

Tina-dag

Winnen

Wil jij naar de Tina-dag (24 en 25 september in Duinrell, Wassenaar)? Wij mogen een bezoeker blij maken met twee kaartjes. Om kans te maken vul je snel het onderstaande formulier volledig in. De winnaar ontvangt de kaartjes per e-mail.

[cforms name=”tina dag 29 aug-12 sept”]