winnen

Afgelopen: Win jouw lievelingsbloem!

Wat is jouw lievelingsbloem? Nooit over nagedacht? Er is een heel makkelijke en ‘aantrekkelijke’ manier om daar achter te komen.

Een stel fijne mannen met ontbloot bovenlijf die stuk voor stuk hun ‘waar’ aan je presenteren. Mjammie! Op mooiwatbloemendoen.nl helpen zij jou om op deze manier jouw lievelingsbloem te kiezen.

Da’s handig, voor jezelf, maar zeker ook voor anderen. Wat als zij weten wat jouw lievelingsbloem is, kunnen ze jou voortaan een stuk blijer maken met een mooi boeket. Daarom kun je op mooiwatbloemendoen.nl jouw lievelingsbloem bepalen, en deze met de wereld delen. Raad jij vervolgens ook nog de lievelingsbloem van een dierbare, dan maken jullie allebei kans op een mooi boeket, met daarin natuurlijk jouw lievelingsbloem.

Benieuwd wat de lievelingsbloemen van de Nederlandse vrouw zijn? Op nummer 1 staat de roos, gevolgd door de gerbera, orchidee, tulp en hortensia. In meer dan 90% van de gevallen blijkt de lievelingsbloem verbonden met een bijzonder moment in iemands leven.

Ook op Lifestylelog mogen we 3 bezoekers blij maken met een boeket lievelingsbloemen. Dat gaat heel gemakkelijk: nadat je op mooiwatbloemendoen.nl hebt bepaald wat je lievelinsgbloem is (en daar eventueel ook aan de wedstrijd hebt meegedaan), surf je snel terug naar Lifestylelog, en geef je in het onderstaande formulier niet alleen je adresgegevens, maar ook de naam van je lievelingsbloem. De 3 winnaars ontvangen automatisch hun bos.

Deze actie is afgelopen.