winnen

Afgelopen: Win HOTEL TRANSSYLVANIË 2 prijzen

HOTEL TRANSSYLVANIË 2

De nieuwe familiefilm HOTEL TRANSSYLVANIË 2 , die sinds 3 oktober in de bioscoop draait, is echt niet alleen leuk voor kinderen. Zowel de film als de unieke prijzen die wij deze week mogen weggeven zijn ook hartstikke leuk voor volwassenen!

HOTEL TRANSSYLVANIË 2

Dracula en zijn vrienden zijn weer terug voor een monsterlijk grappig avontuur in HOTEL TRANSSYLVANIË 2 . Alles lijkt op rolletjes te lopen in Hotel Transsylvanië. Achter gesloten kisten maakt Dracula zich echter zorgen dat zijn schattige kleinzoon Dennis, een half-mens/half-vampier, nog geen tekenen laat zien dat hij een vampier is. Terwijl Mavis samen met Johnathan voor het eerst op bezoek gaat bij haar menselijke schoonouders schakelt ‘Vampa’ Dracula zijn vrienden Frank, Murray, Wayne en Griffin in om Dennis een ‘monster-in-opleiding’ training te geven. Ze weten alleen nog niet dat Dracula’s chagrijnige en heel, heel, heel ouderwetse vader Vlad een onverwachts bezoekje komt brengen aan het hotel. Als Vlad er achter komt dat zijn achterkleinzoon geen volbloed vampier is én dat mensen welkom zijn in Hotel Transsylvanië wordt hij pas echt bloednijdig.

Met in de origenele versie de stemmen van o.a. Adam Sandler (Dracula), Andy Samberg (Johnathan), Selena Gomez (Mavis), Kevin James (Frankenstein), Fran Drescher (Eunice), Steve Buscemi (Wayne), Molly Shannon (Wanda), David Spade (Griffin), Keegan-Michael Key (Murray) en Mel Brooks (Vlad).

HOTEL TRANSSYLVANIË 2 draait sinds 3 oktober overal in de bioscoop in 2D en 3D, ook in de originele versie. Meer info vind je op www.hoteltranssylvanie.nl en www.facebook.com/hoteltnl.

HOTEL TRANSSYLVANIË 2

Winnen

Wij mogen deze week heerlijke goodies weggeven: de enige echte Murray en een knuffel van een vleermuis, met als extra nog glow in the dark stickers en een schrijfsetje. Winnen? Vul dan het onderstaande formulier volledig in.

Deze actie is afgelopen.