winnen

Afgelopen: Win HOTEL TRANSSYLVANIË 2 prijzen

Sinds 3 oktober draait HOTEL TRANSSYLVANIË 2 in de bioscoop, een heerlijke familiefilm die je echt niet mag missen. Net als de unieke prijzen die wij deze week weg mogen geven trouwens.

Benieuwd geworden, en wil je meedoen aan de winactie? Lees dan snel verder!

HOTEL TRANSSYLVANIË 2

Dracula en zijn vrienden zijn weer terug voor een monsterlijk grappig avontuur in HOTEL TRANSSYLVANIË 2. Alles lijkt op rolletjes te lopen in Hotel Transsylvanië. Achter gesloten kisten maakt Dracula zich echter zorgen dat zijn schattige kleinzoon Dennis, een half-mens/half-vampier, nog geen tekenen laat zien dat hij een vampier is. Terwijl Mavis samen met Johnathan voor het eerst op bezoek gaat bij haar menselijke schoonouders schakelt ‘Vampa’ Dracula zijn vrienden Frank, Murray, Wayne en Griffin in om Dennis een ‘monster-in-opleiding’ training te geven. Ze weten alleen nog niet dat Dracula’s chagrijnige en heel, heel, heel ouderwetse vader Vlad een onverwachts bezoekje komt brengen aan het hotel. Als Vlad er achter komt dat zijn achterkleinzoon geen volbloed vampier is én dat mensen welkom zijn in Hotel Transsylvanië wordt hij pas echt bloednijdig.

HOTEL TRANSSYLVANIË 2 draait vanaf 3 oktober overal in de bioscoop in 2D en 3D, ook in de originele versie. Meer informatie vind je op www.hoteltranssylvanie.nl en via www.facebook.com/hoteltnl.

HOTEL TRANSSYLVANIË 2

Winnen

Wij mogen deze week hele gave, unieke HOTEL TRANSSYLVANIË 2 prijzen weggeven. Wil jij een Murray, of Vleermuis knuffel winnen? Of glow in the dark stickers, en een knutselset? Doe dan snel mee aan de winactie en vul het onderstaande formulier volledig in.

Deze actie is afgelopen.