winnen

Afgelopen: Win het Expeditie Robinson bordspel

Expeditie Robinson spelen zonder de jungle in te hoeven? Dat kan met het Expeditie Robinson bordspel. Wij geven het deze week weg.

Zit jij ook iedere week weer aan de buis gekluisterd bij Expeditie Robinson, en zou je dit spel van overleven, tact en stemmen graag zelf ook eens spelen? Dat kan nu, gewoon aan de keukentafel!

In het bordspel worden de spelers opgedeeld in twee teams met elk een eigen eiland. Elk team probeert te overleven door het eiland te verkennen en materialen te verzamelen. Hierbij strijden de teamleden tegen elkaar in spannende eliminatieproeven. Na de teamfase breekt de samensmelting aan, waarin de spelers individueel verder gaan en de afvalrace begint. De speler die na de samensmelting de meeste stemmen heeft uitgebracht op het laatst overgebleven kamplid, wint het spel.

pvexprobinson2

Kwestie van tactisch slim spelen dus! Het spel is geschikt voor 2-6 spelers vanaf 10 jaar, en daarmee perfect om gezellig met het gezin of een groep vrienden/familieleden te spelen. Zie jij dat wel zitten? Wij geven het spel (verkoopwaarde €24,95) deze week weg, vul snel het onderstaande formulier in om kans te maken.

Deze actie is afgelopen.