winnen

Afgelopen: Win Grand Hotel op DVD

Grand Hotel

Grand Hotel wordt ook wel het Spaanse antwoord op Downtown Abbey genoemd. Deze week verschijnt het eerste deel van seizoen 1 op DVD, wij geven exemplaren weg.

Grand Hotel

In het noorden van Spanje staat het aristocratische luxehotel Grand Hotel, welke wordt geleid door de invloedrijke familie Alarcón met als belangrijkste dame de dominante en manipulatieve weduwe Doña Teresa. Zij heeft drie volwassen kinderen, twee dochters en een zoon. Doña Teresa is een dame die je niet voor de voeten moet lopen. Zij weet exact wat ze wil en zal het ook voor elkaar krijgen. Het verhaal begint met de geheimzinnige verdwijning van Cristina, kamermeisje in het Grand Hotel. Julio (Yon González), de broer van het verdwenen kamermeisje, neemt een baantje als kelner bij het hotel vastbesloten de verdwijning van zijn zus te onderzoeken. Het is het begin van een zeer passionele liefde tussen Julio en Alicia (Amaia Salamanca), de dochter van de eigenaresse van Grand Hotel. Een gevaarlijke romance wordt verstrengeld met de mysteries en geheimen verscholen tussen de muren van het Grand Hotel. In het Grand Hotel is niemand vrij van gevaren. Een complex web van leugens, geheimen en verraad…

Bekroond

In totaal zijn er drie seizoenen van Grand Hotel, stuk voor stuk overladen met lovende kritieken en awards in Spanje. Een heerlijke serie om je volledig in te storten, en wij helpen je daar deze week een handje bij.

Grand Hotel

Winnen!

Wij mogen 2 keer de DVD Box serie 1 – box 1 van Grand Hotel weggeven. Kans maken? Vul dan het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.