winnen

Afgelopen: Win Fifty Shades of Grey op DVD of Blu-ray

Fifty Shades of Grey dvd

Zin om het deze zomer nog warmer te krijgen? Fifty Shades of Grey is vanaf 10 juni te koop op DVD en Blu-ray, inclusief heel veel steamy bonusmateriaal, en wij geven hem deze week weg!

Fifty Shades of Grey

Waarschijnlijk is er nauwelijks een vrouw te vinden die de film nog niet in de bioscoop gezien heeft, meer dan 550.000 bezoekers trok hij. Naast de boekenreeks mag je dus ook de film een regelrechte hit noemen.

Wanneer de schuchtere, bescheiden literatuurstudente Anastasia Steele (Dakota Johnson) de enigmatische Christian Grey (Jamie Dornan) moet interviewen, wordt haar leven op zijn kop gezet. Verblind door de charismatische ondernemer en zijn extravagante levensstijl, laat Ana zich meeslepen in een passionele affaire. Gaandeweg ontdekt ze echter dat Grey duistere geheimen en verlangens koestert die haar eigen verbeeldingskracht tot het uiterste – en verder – zullen drijven.

Fifty Shades of Grey blu-ray

Winnen

Heb jij de film gemist in de bioscoop? Of wil je er gewoon nog veel vaker van genieten? Of ben je benieuwd naar de unrated version, met heel veel nieuw beeldmateriaal en een alternatief einde? Vanaf 10 juni vind je de DVD en Blu-ray in de winkels, met zeker op de Blu-ray heel veel extraatjes, maar doe eerst even mee aan onderstaande winactie. Wij mogen namelijk drie exemplaren van Fifty Shades of Grey weggeven: twee op DVD, en één op Blu-ray. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is het onderstaande formulier volledig invullen.

Deze actie is afgelopen.