winnen

Afgelopen: Win exclusieve kaarten voor Battle of the Year: The Dream Team

Ben jij dol op dansen? Kijk je iedere week naar So You Think You Can Dance? Dan moet je deze film echt gaan zien! Wij geven exclusieve kaarten weg.

In de nieuwe 3D dansfilm BATTLE OF THE YEAR met o.a. Josh Holloway (Lost) en Chris Brown (bekende R&B zanger) wil de Hip Hop magnaat Dante (Laz Alonso) ervoor zorgen dat Amerika voor het eerst in 15 jaar weer de internationale danswedstrijd ‘battle of the year’ wint. Om dit te bereiken schakelt hij de hulp in van zijn jeugdvriend Blake, een voormalig basketbalcoach. Blake gaat op zoek naar de beste dansers van Amerika en stelt een Dream Team samen. Met nog maar drie maanden te gaan moet Blake alles uit de kast halen om van de getalenteerde dansers een team te maken die de battle of the year kan winnen.
Battle of the Year draait vanaf 17 oktober in de bioscoop, in 3D. Meer informatie vind je op www.battleoftheyear-film.nl.

pvbattleoftheyear2

Op maandag 14 oktober, vroeg in de avond (vanaf 18.30 uur), vindt er in Amsterdam een speciale voorvertoning van deze film plaats. Kaartjes zijn niet te koop… maar wel te winnen! Wij geven 2 setjes van 2 kaartjes weg. Kans maken, en maandag 14 oktober nog niks te doen? Doe dan snel mee met de actie. Op vrijdag 11 oktober hoor je per e-mail of je gewonnen hebt. Let op: je mag als je wint 1 persoon meenemen. Dit mag een kind zijn, als het wel ouder is dan 6 jaar.

Deze actie is afgelopen.