winnen

Win Ernst en Bobbie: Wij Willen Water prijzen! (afgelopen)

Nog t/m 29 mei 2016 is de theatershow Wij Willen Water van Ernst en Bobbie te zien in heel Nederland.

Wil jij alles weten over deze interactieve voorstelling én wil je leuke prijzen winnen? Lees dan snel verder en doe mee aan de winactie!

Wij Willen Water

De nieuwe Ernst en Bobbie show Wij Willen Water is net zo vrolijk en grappig als je gewend bent van deze twee kindervrienden, maar behandelt tegelijk ook een serieus thema: het tekort aan schoon drinkwater in de wereld.

In Wij Willen Water draait het allemaal om schoon drinkwater; Ernst en Bobbie doen per ongeluk mee aan een tv-actie voor schoon drinkwater. Zonder dat ze dat doorhebben beloven ze per ongeluk 200.000 euro aan de actie maar… Ernst en Bobbie hebben dat geld helemaal niet.

Uiteindelijk besluiten ze om dan maar stiekem zelf naar Afrika te gaan om de bevolking van NBUKU te voorzien van schoon drinkwater. Maar daar mag niemand weten dat ze er zijn. En of het dan nog allemaal goed komt…?

Nog t/m 29 mei zijn Ernst en Bobbie met Wij Willen Water te zien in het hele land. Voor de locaties en kaartverkoop kijk je op www.ernstbobbie.nl.

Winnen

Wij mogen Ernst en Bobbie petjes en een cd weggeven. Kans maken? Vul dan het onderstaande formulier volledig in en vergeet Kidslog ook niet te volgen op Instagram (@kidslog.nl, https://instagram.com/kidslog.nl/).

Deze actie is afgelopen.