Speelgoed winnen

Afgelopen: Win een The Zelfs speelgoedset

Ken je The Zelfs al? Dit gloednieuwe speelgoed valt op door de vrolijke kleuren… en de enorme hoeveelheden haar! Wij geven deze week een pakket weg.

The Zelfs zijn kleine grappige wezentjes, met opvallend funky haar en stuk voor stuk een eigen look. Leuk om te verzamelen, of gewoon jouw favoriet uit te kiezen. Maar dit zijn niet zomaar poppetjes!

In het magische en geheime land van Zardenia wonen de bijzondere wezentjes de Zelfs. In hun betoverende tuin spelen de Zelfs met elkaar en hun haar. Geen enkele Zelf is hetzelfde; ze hebben allemaal hun eigen look en persoonlijkheid! Zo heeft Garny het uiterlijk van een raaf en is zo snel als de bliksem en lachende Elfa is zo ondeugend dat ze altijd onder haar taken uitkomt. De Zelfs worden geleverd met verschillende haaraccessoires, zoals extensions of een borsteltje, die niet alleen door jouw Zelf gedragen kunnen worden, maar ook door jezelf!

pvzelfs2

The Zelfs komen in drie maten, small (€2,49 per stuk), medium (€7,99 per stuk) en large (€12,99 per stuk). Daarnaast is er ook nog de Venus Flytrap Playset (€24,99), een salon in de vorm van een bloempot, waar jij het haar van je Zelf tot in de puntjes kan verzorgen. Met spiegeltje, haarextensions, clipjes, kroontje en een Zelf natuurlijk!

Wij geven deze week een geweldige set weg, bestaande uit een small, medium en large Zelf en de salon speelset. Winnen? Vul snel het onderstaande formulier in! En natuurlijk vinden we het extra leuk als je even onze Facebook pagina liked!

Deze actie is afgelopen.